BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

bahm voor Particulieren

Wij helpen u bij de realisatie van al uw elektro en installatiewerkzaamheden in en om huis.

Wij zijn uw partner voor elektro -en installatiewerkzaamheden in en om huis. Als aannemer werken wij in samenwerking met u om tot het gewenste resultaat te komen. Voor ons telt maar één ding, dat u tevreden bent over uw keuze van materialen, kleuren, vormgeving en het uiteindelijke resultaat.

waarom kiezen voor BAHM

BAHM-Montage BV is uw partner voor elektro -en installatiewerkzaamheden. Als aannemer werken wij in samenwerking met U om tot het gewenste resultaat te komen. Ieder persoon heeft zijn eigen smaak, voorkeuren en wensen op het gebied van badkamers, keuken, toiletten, vloeren en wanden.

Voor BAHM-Montage BV telt maar één ding en dat is dat u tevreden bent over uw keuze van materialen, kleuren, vormgeving en uiteraard het uiteindelijke resultaat over onze werkzaamheden.

Samenwerking voor het beste resultaat

Voor ieder budget zijn wij in staat het gewenste resultaat te leveren als het gaat om uw keuken, badkamer, toiletgroep, meterkast, vloeren, wanden, elektra en loodgieterswerk. Graag denken wij met u mee om uw huis te verbouwen naar uw wensen en behoeften.
Het leveren van materiaal & materieel is bij ons eveneens een optie echter bekijken wij ten allertijden samen met u naar de beste voorwaarden v.w.b. levertijden, condities, prijzen etc.

Als aannemer voor uw verbouwing kunnen wij met onze vakmensen de volgende werkzaamheden uitvoeren;

Verbouw en renovatie:

neem contact op

Voor ons is ieder project uniek. Door onze flexibele werkwijze kunnen wij alle wensen en eisen realiseren. Van onderhoud, aanbouw of verbouw in en om bestaande woningen; particulieren kunnen voor al hun bouwprojecten bij ons terecht. Uw opdracht is bij ons in vertrouwde handen.

Waar wij voor staan:

  • Vakmanschap
  • Vrijblijvend advies
  • Scherpe offerte
  • Op maat gemaakt
  • Voor elke klus

Bent U benieuwd wat BAHM-Montage BV voor U kan betekenen of wilt U meer informatie omtrent onze manier van werken, neem dan contact met ons op;

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl