BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Elektra werkzaamheden

Een verbouwing is vaak een complexe situatie voor iedereen. Er moet aan duizend zaken tegelijkertijd worden gedacht, waardoor er snel iets over het hoofd wordt gezien.

Geef daarom al de standaard installaties uit handen door de professionals van BAHM Montage in te schakelen en wij zorgen dat de elektrotechnische installatie perfect wordt uitgevoerd. Dan kunt u zich richten op de overige zaken tijdens de verbouwing.

Het aansluiten, monteren en installeren is een vak apart. Wanneer u een verbouwing overweegt, is het daarom verstandig om een aantal zaken op een rijtje te hebben. Denk daarbij aan het installeren of uitbreiden van het elektriciteitsnetwerk zoals een nieuwe meterkast of aanpassing hiervan, alarm- en brandinstallaties, zonnepanelen, etc.

Naast de installatie, schakelt u ons ook in voor onderhoud en advies. Bij dit soort klussen zit u bij ons aan het juiste adres. Laat uw verbouwing gesmeerd verlopen en kies voor professionele hulp. Geen vraagstuk is ons te complex. Alle werkzaamheden gebeuren in nauw overleg met u want het zijn uw wensen die in vervulling moeten gaan.

Huiselijke elektronica

Bij BAHM Montage zijn uw wensen voor huiselijke elektronica het middelpunt. U vraagt ons uw plannen tot uitvoering te brengen en wij brengen dit in een bouwplan onder. Daarnaast en laten zien wat nog meer mogelijk is op het gebied van huiselijke elektronica. Uw woonwensen vormen het uitgangspunt, onze kennis van elektrotechniek vormt de eventuele uitbreiding van de mogelijkheden.

Voor elektrotechniek in een particuliere omgeving kunt u bij ons terecht voor alle elektriciteit in en om de woning. In de woning zijn dit werkzaamheden zoals:

  • vervangen of uitbreiding van de groepenkast
  • aanleg verlichting in en om het huis
  • monteren van melders
  • monteren van camerabewaking
  • Etc.

Ook een complete renovatie van de woning valt binnen ons bestek. Het gedeelte elektrotechniek voor particulier gebruik is hierbij goed te combineren met de overige bouwwerkzaamheden. Gezamenlijk overleg en juiste afstemming zijn hier essentieel. Vraag vandaag nog een offerte aan en laat de verbouwing beginnen! Zorg ervoor dat uw installaties optimaal en veilig functioneren. Laat ze daarom altijd op een professionele manier aansluiten en controleren. Heeft u nog vragen of bent u op zoek naar meer informatie? Laat het ons weten door het contactformulier in te vullen of vraag direct een offerte aan.

Meer foto's

+5
Foto's

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl