BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Installatie

Uw aanspreekpunt voor al uw installatietechniek. Denk aan het verzorgen van complete installaties voor woningen, appartementen of bedrijfspanden. U kunt bij ons terecht voor leidingwerk, cv, ventilatie, loodgieterswerk en verbouwing van de badkamer. En dat is slechts een greep uit ons werk

Contact opnemen
  • Sanitair
  • Leidingwerk
  • Loodgieterswerk
  • Koelinstallaties

Onze werkzaamheden variëren van het aanpassen leidingen, aanleg van HWA en riolering, ketelhuizen, modulair, sanitair plaatsen, aanleg van koelinstallaties en nog veel meer. Daarnaast kunnen we alle sanitair leveren en monteren.

U kunt bij ons dus ook terecht voor bijvoorbeeld een nieuwe badkamer. Vervolgens nemen wij de complete installatie voor onze rekening, als u wilt inclusief het tegelwerk. Wij verzorgen uw opdracht van A tot Z. Indien er werkzaamheden zijn waarvoor andere vaklieden nodig zijn, benaderen wij een onderaannemer. Hierdoor heeft u slechts één aanspreekpunt, wel zo makkelijk!

Van het eerste advies tot de uiteindelijke installatie en oplevering verzorgen wij met deskundig vakmanschap. Een belangrijk punt hierbij is het op de juiste wijze inventariseren van de wensen van de klant. Dit is noodzakelijk om uiteindelijk de juiste vertaalslag te kunnen maken in de uitvoering. BAHM Montage heeft de kennis en kunde in huis om u als bedrijf te adviseren en te ondersteunen op het gebied van installatietechnische oplossingen.

Als particulier kunt u bij ons terecht voor loodgieterswerkzaamheden, sanitair, centrale verwarming en duurzame energie.

De eisen die gesteld worden aan een installatie zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Wij volgen dit alles op de voet zodat een installatie altijd voldoet aan alle kwaliteitseisen. Ten aanzien van duurzaamheid en veiligheid is dit zeer belangrijk. Ook voor grotere verbouwingsprojecten kunt u bij ons terecht! Samen met onze regionale gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat u op elk vakgebied de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs krijgt. Ons doel is dat u bij ons terug komt omdat u tevreden bent en als u op ons vakgebied iets nodig hebt.

Wilt u meer weten over onze diensten als installatiebedrijf of een afspraak maken?
Neem dan vrijblijvend contact op, wij kijken graag met u mee.

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl