BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Overkappingen

Een overkapping is steeds populairder geworden. Dat is natuurlijk ook niet zo gek. Een overkapping is een mooie en luxe aanvulling op je tuin en huis, waardoor je het grootste deel van het jaar van je tuin kunt genieten.

Rustig thuiswerken in de tuin, een fijne ruimte om een boek te lezen, alle ruimte voor een kinderfeestje en natuurlijk alle mogelijkheden om de gasten in de watten te leggen.
Eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos met een overkapping van BAHM Montage.
Al onze overkappingen zijn uit te breiden met verschillende opties, zodat je eenvoudig een tuinkamer kunt realiseren. Denk bijvoorbeeld aan glazen en/of aluminium schuifwanden.

  • Een overkapping plaatsen biedt direct een aantal voordelen.
  • Plaatsing in 1 dag, dus snel een grotere woonkamer/tuinkamer
  • Beschermd tegen de felle zon en slecht weer
  • Verfraaiing van uw tuin
  • Directe waardevermeerdering van uw huis

De prijs van een overkapping is hoofdzakelijk gebaseerd op de afmetingen, het materiaal en de opties die u aan uw overkapping wilt toevoegen. Denk hierbij aan spots, screens, ect. 

Onze overkappingen worden geplaatst door ervaren monteurs. U kunt lekker in uw tuin gaan zitten en kijken hoe wij uw houten overkapping of veranda monteren. Bent u nieuwsgierig naar de voordelige mogelijkheden van een houten overkapping of veranda? Wij sturen u graag een offerte.

Meer foto's

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl