BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Elektro

Ons bedrijf BAHM Montage houdt zich vooral bezig met het aanleggen, verbouwen en onderhouden van elektrotechnische installaties voor Aannemers en Projectontwikkelaars, Installatiebureaus en Particulieren.

Contact opnemen
  • vakkundig
  • efficiënt
  • doordacht
  • kwaliteit

Onze werkzaamheden bestaan uit het aanleggen van complete elektrotechnische installaties. Dit doen we vakkundig, efficiënt en doordacht. Onze werkzaamheden variëren van het aanleggen van schakelmateriaal, meterkasten, lichtinstallaties tot en met complete elektrische installaties voor bedrijven zoals hoofd -en onder verdeelkasten, transformatorhuizen. Een belangrijk punt hierbij is het op de juiste wijze inventariseren van de wensen van de klant. Dit is noodzakelijk om uiteindelijk de juiste vertaalslag te kunnen maken in de uitvoering.

De eisen die gesteld worden aan een installatie zijn voortdurend onderhevig aan verandering. Wij volgen dit alles op de voet zodat een installatie altijd voldoet aan alle kwaliteitseisen. Ten aanzien van duurzaamheid en veiligheid is dit zeer belangrijk. Ook voor grotere verbouwingsprojecten kunt u bij ons terecht! Samen met onze regionale gespecialiseerde partners zorgen wij ervoor dat u op elk vakgebied de hoogste kwaliteit voor een eerlijke prijs krijgt. Ons doel is dat u bij ons terug komt omdat u tevreden bent en als u op ons vakgebied iets nodig hebt.

Heeft u plannen en wilt u deze plannen graag bespreken met een expert op Electro gebied bel ons dan gerust. Wij denken graag met u mee en kunnen de mogelijkheden voor u in kaart brengen.

Bel of mail ons voor meer informatie of een afspraak.

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl