BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Timmerwerk

Bent u van plan om uw woning op te knappen of te verbouwen? BAHM Montage staat u, als particuliere opdrachtgever, graag bij om in nieuwbouw of renovatie kwalitatief goed en duurzaam timmerwerk te realiseren.

BAHM Montage heeft ervaring met bestaande bouw, nieuwbouw en renovatieprojecten. Daarom zijn wij een veelgevraagde afbouwpartner bij grote bouw-, renovatie- en transformatieprojecten. We werken niet alleen voor veel voor particulieren, maar werken ook op zeer grote projecten voor vele aannemers en andere bouwbedrijven.

Nieuwbouw, bestaande bouw en renovatiewerken. We kunnen het allemaal voor u verzorgen. Nieuwbouw of een renovatiepand, BAHM Montage verzorgt graag uw kleine of grote verbouwing en het nodige timmerwerk. Te ambitieus begonnen met het timmeren van de inloopkast van je partner? Wij nemen met alle plezier het gereedschap uit handen en maken de klus af. Wij halen het werk uit door met je mee te denken en jouw wensen zo snel en vakkundig mogelijk te realiseren. Natuurlijk doen wij niet alleen inloopkasten, maar kun je bij ons terecht voor allerlei soorten timmerwerk. Van kozijnen en wanden tot aan deuren en dakconstructies. Jij vraagt, wij maken.

BAHM Montage doet veel klussen waarbij het huis wordt verbouwd voor nog meer ruimte en wooncomfort. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in het plaatsen van dakramen en nieuwe kozijnen en bouwen we maatwerk kasten en bijv. een radiatorombouw. Maar wooncomfort gaat verder dan interieur. Denk ook aan buitenruimte: terrassen, buitenkeukens, schuttingen, carports, garages en veranda’s.

Overzicht van de werkzaamheden:

  • Aanbouw en verbouw van particuliere woningen
  • Aanbouw en verbouw van garages en carports
  • Plaatsen en vervangen van schuttingen
  • Plaatsen en bouwen van buitenkeukens en meubels
  • Plaatsen, vervangen en opknappen van dakkapellen en dakramen
  • Plaatsen, vervangen en opknappen van ramen en deuren

U zoekt een bedrijf wat begrijpt naar welk eindresultaat u wilt. Een bedrijf dat goed werk levert en die u zonder zorgen zijn gang kan laten gaan. Goede communicatie is daarbij belangrijk. En dat start al met de offerte: altijd op maat en met een duidelijk overzicht van het gewenste werk. Of het nu voor, tijdens of na de klus is: de lijnen zijn kort en met vragen kunt u altijd bij BAHM Montage terecht.

Meer foto's

+3
Foto's

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl