BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

over bahm montage

voor al uw projecten op gebied van elektro, installatie techniek en bouw

BAHM Montage is actief op het gebied van elektro, installatie, industrie, metaal, techniek en bouw. En dat in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, BAHM Montage pakt het aan!

Wij zijn BAHM Montage

In 2016 zijn wij opgericht door René Poppelaars op het industrieterrein van Moerdijk. Vanuit de loods waar op een vrijdag werknemers getest werden op hun kennis en kunde voor opdrachtgevers van het uitzendbureau kwam er een vraag vanuit een opdrachtgever om enkele werkzaamheden aan te nemen. Om dit verder te bespreken is René samen met de opdrachtgever naar een avondje NAC in Breda gegaan.

Onder het genot van een biertje en wijntje is er letterlijk op een biervilt beschreven wat de werkzaamheden zouden zijn en wat wij daarvoor betaald kregen. Op de maandag erna was er een rit naar de Kamer van Koophandel wat de geboorte van BAHM-Montage BV betekende.

1e project Center Parcs

In die week zijn de bezichtigingen van het project gedaan, contracten getekend, materiaal en materieel aangeschaft en is BAHM Montage een week later aangevangen met het eerste project. Het project omvatte 185 vakantiewoningen voorzien van nieuw sanitair. Trots als we waren werd dit gedeeld via diverse kanalen waardoor er meer aanvragen binnen kwamen voor het plaatsen van sanitair.

Echter kwam de vraag erbij voor de aanleg van HWA, riolering, afvoeren en tegelwerk. Door het enthousiasme en de vakkennis welke we in huis hebben qua monteurs hebben dit eveneens aangepakt en succesvol afgerond.

De dienst elektro

Door onze transparantie, flexibiliteit, motivatie, kennis en kunde werd ons door diverse aannemers gevraagd om ook eens te kijken naar de elektrotak. Wegens het feit dat onze voorman, Dennis Zonneveld welke zelf een installatiebedrijf heeft gehad, waarbij zijn vakkennis voornamelijk lag op de elektrotechniek zijn we hier ook in het diepe gesprongen en hebben we inmiddels grote en kleine projecten succesvol mogen afronden.

Van een huisaansluiting tot de meterkast, van een LED lamp tot een complete lichtstraat, van noodverlichting tot 5000 aansluitingen van verdeelkasten t.b.v. een datacenter, van een onder verdeelkast tot een hoofd verdeelkast tot het aansluiten van een trafohuis. Vrijwel niets is ons nog onbekend op het gebied van elektro.

Naar elektro

Wat doen wij nog meer

Doordat de woningbouw, utiliteit en industrie goed doorliepen op het gebied van installatie en elektro zijn we binnen ons bedrijf gaan bekijken waar er mogelijkheden lagen. Aangezien René zelf een achtergrond had als pijpfitter, lasser en ijzerwerker is er besloten om onze opdrachtgevers deze service ook aan te bieden. Vanuit de installatieklanten kwam al snel de vraag of wij leidingen e.d. konden samenstellen en af lassen t.b.v. een ketelhuis. Opvolgend een koel en warmte installatie voor een gemeentehuis en zo verder.

Inmiddels zijn we als bedrijf gegroeid in de elektro, installatie en pijp, -constructie -en laswerken zodat we deze activiteiten als onze core -business beschouwen. Onze mensen zijn allround omdat zij van vrijwel alle markten thuis zijn en bereid zijn om de ander te helpen. Dit maakt ons bedrijf compleet en succesvol. Wilt u meer informatie over wat BAHM-Montage voor u kan betekenen neem dat contact met ons op.

Contact opnemen

Ons team

Het kloppende hart van ons bedrijf: die knappe koppen. Dit is waar we trots op zijn: ons BAHM team. Ze gaan voor goud, en zijn resultaatgericht. Wij willen het liefste al jouw verwachtingen overtreffen maar blijven wel altijd nuchter en we houden het simpel. Allemaal verschillend en uniek maar allemaal met 1 doel: bijdragen aan de droom van onze klanten. Ben jij benieuwd? Bekijk hier ons team:

Lees meer

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl