BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Datacenter AMS1 Schiphol-Rijk

Met trots kijkt BAHM Montage terug naar de oplevering van het datacenter "AMS1" die plaatsvond op 20 april 2020. In opdracht van aannemerscombinatie AMS!, HOMIJ Technische Installaties BV, bouwde BAHM Montage BV mee aan dit datacenter voor e-shelter. Dit project betreft een enorm datacenter dat in recordtempo is gerealiseerd voor NTT Global Data Centers in Schiphol-Rijk.

Net naast de ‘Kaagbaan’ van Schiphol leverde Bouwcombinatie AMS in april 2020 na slechts acht maanden bouw- en testtijd een gigantisch datacenter op met een ontzagwekkende hoeveelheid installaties. Er was geen seconde te verliezen in dit grote project. In de twee datacenters beschikt NTT nu over 16.800 m2 oppervlak waarvan 7.600 m2 datazaal. De overige meters zijn gevuld met ondersteunende techniek en een klein aantal kantoorruimtes. Het totaal geïnstalleerd vermogen bedraagt 32 MW. 

Het is een cliché maar voor de installatiebranche ook een keiharde waarheid: je mensen bepalen wat je kunt waarmaken. Om die reden zette AMS een zeer ervaren team in bij de bouw van het datacenter van NTT/E-shelter in Rozenburg, bij Schiphol-Rijk. 

Op het hoogtepunt van de bouw werkten wij als BAHM-Montage BV met 35 man op locatie, om zaken als kabelgoten, railkokers, kabeltrekken en aansluiten van de voedingskabels op de gewenste planning en kwaliteit te realiseren. Dit combineerden we met just-in-time logistiek omdat we met veel mensen op een relatief beperkte oppervlakte werkten. De gezamenlijke planning was hierin cruciaal, net als de bereidheid om met elkaar en voor elkaar te werken.

Meer foto's

+12
Foto's

Gerelateerde referenties

Er is veel expertise in huis en iedereen bij het bedrijf denkt goed mee in oplossingen

Goldbeck Caprev, VGP Oosterhoud (Gld) Denned Installatietechniek
Goldbeck Caprev, VGP Oosterhoud (Gld)

Denned Installatietechniek

BAHM houdt zich aan de afspraken, is transparant over de prijs, levert kwalitatief goed werk af

DC Hoogvliet te Bleiswijk Van Dijnsen Installatiewerken
DC Hoogvliet te Bleiswijk

Van Dijnsen Installatiewerken

Gerelateerde projecten

Goldbeck Caprev - VPG Oosterhout (Gld)

In Oosterhout (Gld) is BAHM Montage bezig geweest in opdracht van installateur Denned.

Bekijk dit project

Schoenenmuseum te Waalwijk

In opdracht Van Dijnsen Installatiewerken vloerpotten voor elektrische aansluitingen in museumvloer gemonteerd. Monteren en aansluiten spanningsrail in museum. Monteren en aansluiten van lichtlijnen in museum. Tevens designarmaturen monteren.

Bekijk dit project

Zonnepark te Buinerveen

Goldbeck Solar start samen met BAHM Montage in Buinerveen met de bouw van een nieuw zonnepark. In Buinerveen krijgt het zonnepark 110.000 zonnepanelen.

Bekijk dit project

dat klinkt
best goed, toch?

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Peter. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Peter Bakker
Project & VGM coördinator

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl