BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

Goldbeck Caprev - VPG Oosterhout (Gld)

In Oosterhout (Gld) is BAHM Montage bezig geweest in opdracht van installateur Denned.

Hiervoor bouwde BAHM Montage BV mee aan een groot distributie centrum Caprev met zo’n 67.000m2 voor onder andere een nieuw Ahold distributiecentrum. VGP wil fasegewijs 150.000 m2 logistieke ruimte realiseren op het Gelderse bedrijventerrein.

BAHM Montage heeft vooral de begeleiding en uitvoering van de trafo’s, hoofd en onderverdeelkasten op zich genomen. Het ging hierbij om de invoer, aansnijden en aansluiten van alle in- en uitgaande voedingskabels, volgends de geldende strenge richtlijnen. Hiermee heeft BAHM Montage de klant Denned ontzorgt en een grote bijdrage geleverd aan dit project. 

Meer foto's

Gerelateerde referenties

Er is veel expertise in huis en iedereen bij het bedrijf denkt goed mee in oplossingen

Goldbeck Caprev, VGP Oosterhoud (Gld) Denned Installatietechniek
Goldbeck Caprev, VGP Oosterhoud (Gld)

Denned Installatietechniek

Gerelateerde projecten

Datacenter AMS1 Schiphol-Rijk

Met trots kijkt BAHM Montage terug naar de oplevering van het datacenter "AMS1" die plaatsvond op 20 april 2020. In opdracht van aannemerscombinatie AMS!, HOMIJ Technische Installaties BV, bouwde BAHM Montage BV mee aan dit datacenter voor e-shelter. Dit project betreft een enorm datacenter dat in recordtempo is gerealiseerd voor NTT Global Data Centers in Schiphol-Rijk.

Bekijk dit project

Verbouwing Brittney

Vandaag bij ons aangekomen de Brittney. Deze wordt bij ons volledig gerepareerd en gerenoveerd. Prachtig project waar we de elektra en rvs gaan vervangen. Wie weet ziet u deze prachtige Brittney deze zomer nog varen!

Bekijk dit project

Schoenenmuseum te Waalwijk

In opdracht Van Dijnsen Installatiewerken vloerpotten voor elektrische aansluitingen in museumvloer gemonteerd. Monteren en aansluiten spanningsrail in museum. Monteren en aansluiten van lichtlijnen in museum. Tevens designarmaturen monteren.

Bekijk dit project

dat klinkt
best goed, toch?

Wil je meer weten of een aanvraag indienen? Neem contact op met Peter. Hij helpt je graag verder!

Ik help je graag verder!

Peter Bakker
Project & VGM coördinator

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl