BAHM MONTAGE: Allround elektro, installatie montagebedrijf

bahm voor aannemers & projectontwikkelaars

Voor aannemers en projectontwikkelaars in de elektro en installatietechniek

Vanuit ons standpunt; samenwerking, duidelijkheid en eerlijkheid werken wij samen met onze opdrachtgevers. Wij als willen iedere vorm van samenwerking zien als een partnership waarbij de relatie, het vertrouwen, commitment en transparantie hoog in het vaandel staan. 

waarom kiezen voor BAHM

Veel projectontwikkelaars hebben hedendaags te maken met stijgende prijzen in diverse sectoren waardoor projecten meer kosten dan zij in eerste instantie begroot werden. In sommige gevallen is dit niet te voorkomen door de stijging van grondstoffen, manuren etc.

Echter zijn wij bij BAHM-Montage B.V. van mening dat dit tot een zeer minimum te beperken is als er vanuit de leveranciers transparante en duidelijke afspraken gemaakt worden. Als de gedachte van leverancier en klant vervangen wordt door “partnership” zal dit leiden tot betere inkoop, samenwerking, commitment en transparantie.

Samenwerking voor het beste resultaat

Elk bedrijf heeft zijn leveranciers met eigen voorwaarden en kortingen. Bij een partnership kan iedereen gebruik maken van de beste voorwaarden voor elkaar. Tientallen pagina’s aan contracten, boeteclausules e.d. kunnen hierdoor teruggebracht worden tot een minimum. Doordat een project gezamenlijk wordt opgepakt en er een vertrouwen, commitment en transparantie is zal een project succesvol, kostenbesparend afgerond kunnen worden.

neem contact op

Wij als BAHM-Montage BV willen iedere vorm van samenwerking zien als een partnership waarbij de relatie, het vertrouwen, commitment en transparantie hoog in het vaandel staan. Bent U benieuwd wat BAHM-Montage BV voor U kan betekenen of wilt U meer informatie omtrent onze manier van werken, neem dan contact met ons op;

dat klinkt
best goed, toch?

Neem contact met ons op en wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden geheel vrijblijvend te bespreken.

Ik help je graag verder!

René Poppelaars
Algemeen directeur

+31 (0) 88 003 99 01 info@bahm-montage.nl